HomeNieuwsMijn buurtContact

Wie bakt de mooiste taart van Slien?

Haal de bakblikken uit het vet en breng een ode aan de taart! Bakkers kunnen zaterdag 26 mei bij de Ontmoetingskerk in Sleen tussen 12.00 uur en 13.00 uur meedoen aan een taartenbakwedstrijd. Zij kunnen een zelfgebakken taart inleveren die door een vakjury wordt beoordeeld.

De jury let op uiterlijk, smaak en originaliteit. Deelnemers kunnen geldprijzen winnen: € 50 voor de winnaar, € 25 voor nummer twee en € 10 als aanmoedigingsprijs. Ingeleverde taarten worden eigendom van de organisatie. Ter bestrijding van de onkosten worden de taarten in stukken verkocht. Deelnemers kunnen zich uiterlijk 12 mei aanmelden via telefoonnummer 0591-361916 of via emailadres: lentefeestsleen@gmail.com.

Andere activiteiten

Naast deze taartenslag worden nog meer activiteiten georganiseerd: cabaret door Rob Favier, kinderfilmpjes, springkussens, een kindervoorstelling door Roelof Speelman, kinderen worden geschminkt en er is zang door Vocation uit Sleen. Ook kan er gegeten en gedronken worden; er zijn kraampjes waar hamburgers en wafels met kersen verkrijgbaar zijn en koffie, thee en frisdrank. De toegang is gratis.

Bron: Lentefeest ( w.b.v.k.)

    Wie bakt de mooiste taart van Slien?