HomeNieuwsMijn buurtContact

Emmen krijgt huiskamerfestival: Gluren bij de Buren.

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren slaat zijn vleugels volgend jaar verder uit en strijkt zondag 10 februari neer in Emmen.

Alle wijken van Emmen worden die dag in vervoering gebracht met optredens van lokale podiumkunstenaars in huiskamers van gastvrije bewoners.

Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Artiesten spelen tussen 12.00 en 17.00 drie keer het vloerkleed plat met een optreden van 30 minuten. Tijdens Gluren bij de Buren komen buurtbewoners bij elkaar op de koffie om te genieten van intieme optredens van lokale artiesten.

Huiskamers gezocht

Gluren bij de Buren is op zoek naar Emmenaren die deel willen uitmaken van het festival om er samen een groot succes van te maken. Dit kan van groot tot klein zijn en van flatje tot villa. De organisatie heeft als doel dat er in alle wijken van Emmen op 10 februari kan worden gegluurd.

Artiesten gezocht

Naast huiskamers is Gluren bij de Buren op zoek naar artiesten uit Emmen die hun talent willen verspreiden. Smartlap of jazz, kindertheater of po√ęzie, alles kan en alles mag. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen.

Verander je graag jouw huiskamer in een artistiek paleis of sta je liever zelf tussen de schuifdeuren? Aanmelden kan tot en met 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/emmen

Bron: Gluren b/d Buren ( w.b.v.k.)

    Emmen krijgt huiskamerfestival: Gluren bij de Buren.