HomeNieuwsMijn buurtContact

Angelslo pakt uit: 50 duizend euro beschikbaar voor leuke ideeën.

Een groot buurtfeest, het opknappen van een stoep, een extra speeltoestel in de speeltuin. Wie in Angelslo behoefte heeft aan een van deze zaken, of een ander leuk idee heeft, moet er snel bij zijn.

De wijkvereniging Angelslo heeft namelijk 50 duizend euro beschikbaar om de leukste ideeën uit de wijk uit te laten voeren. Het geld is de afgelopen jaren niet uitgegeven en dus heeft het wijkbestuur een extraatje om dit jaar flink mee uit te pakken.

Gekke ideeën bestaan niet

Het plan werd maandagavond gepresenteerd tijdens de jaarvergadering van het wijkbestuur. Gekke ideeën bestaan niet, volgens de bestuurders. Maar voorwaarde is wel dat indieners wel een uitgewerkt voorstel op tafel leggen inclusief financiële onderbouwing. De wijkvereniging wil hierbij graag helpen.

Alleen plannen uit de wijk

Ook moeten de planmakers duidelijk kunnen maken dat ze daadwerkelijk uit de wijk afkomstig zijn. Het is tenslotte niet de bedoeling dat de 50 duizend euro buiten de wijk besteed gaat worden. Bestuurslid Anita Plat van de wijkvereniging: ‘Het is tijd voor vrolijkheid en positiviteit in onze mooie wijk. De afgelopen jaren kwam Angelslo bijna alleen maar negatief in het nieuws. Dat kan ook anders en ik hoop dat we prachtige ideeën aangeleverd krijgen omdat te bewijzen.’

Al negen ideeën

Tijdens de jaarvergadering van de wijkvereniging Angelslo kwamen er al negen project ideeën, waaronder die voor een buurtfeest binnen. Wie mee wil doen moet zijn haar uitgewerkte plannen binnen zes weken mailen naar secretariaat@wijkverenigingangelslo.nl. Op de website van de wijkvereniging is precies te lezen wat er moet worden gedaan om voor de 50 duizend of een deel daarvan in aanmerking te komen.

Bron: Wijkvereniging Angelslo ( w.b.v.k.)

    Angelslo pakt uit: 50 duizend euro beschikbaar voor leuke ideeën.