HomeNieuwsMijn buurtContact

Nieuws

Dilana Rocks opent nieuwe seizoen cultuurpodium VanSlag.

Dilana is sinds enige tijd weer woonachtig in Nederland. Geboren als Dilana Jansen van Vuren en bekend geworden als Dilana Smith treedt ze weer heel veel op. De zangeres, gitariste en liedjesschrijver staat vrijdag 28 september met haar band in cultuurpodium VanSlag in Borger.

Emmer oorlogsmuseum in de race voor Poolse prijs.

Erik Zwiggelaar uit Emmen is met zijn museum 'Ergens in Nederland 1939-1945' genomineerd voor een ere-Polonus. Dit is een Poolse prijs voor een Nederlander die zich inzet voor de integratie van Polen in Nederland.

Ouderencentrum Cho houdt open sessie.

Zelf een beetje bedreven in het maken van muziek? Of beschik je over een uitstekende zangstem en niet alleen onder de douche? Dan is het een idee om zondag 23 september naar Cho in het Rensenpark te gaan.

Wildlands biedt Drenten flinke korting .

Inwoners van Drenthe die van maandag 1 tot en met zondag 7 oktober avonturenpark Wildlands in Emmen bezoeken, betalen voor een entreekaartje 7,50 euro.

'Drenten zijn het meest honkvast'

Van alle Noordelingen verhuizen Drenten het minst. Dat blijkt uit gezamenlijk onderzoek van het Sociaal Planbureau Groningen, Fries Sociaal Planbureau en Trendbureau Drenthe.

Beleef de premiere van 'Elvy's Wereld: So Ibiza' in Kinepolis.

De film 'Elvy’s Wereld: So Ibiza' is vanaf vrijdag 21 september te zien. Via een live-stream op groot scherm in bioscoop Kinepolis in Emmen kan iedereen mee genieten van de officiële filmpremière in Amsterdam.

Jans Polling en zangeres Isa Zwart verzorgen 'Liedtiesmiddag' bij Collectie Brands.

Museum Collectie Brands is zondag 23 september opnieuw het toneel voor een 'Liedtiesmiddag'. Radiomaker Jans Polling en zangeres Isa Zwart verzorgen dan vanaf 14.00 uur een programma vol liedjes en verhalen over Drenthe.

Bargerveen Trailrun geeft startschot voor eerste editie.

Loopgroep Klazienaveen houdt zondag 30 september in samenwerking met Staatsbosbeheer Bargerveen haar eerste Trailrun door het Bargerveen.

    Nieuws